ЗА НАС

Андрей Енев
Andrey Enev, CEO

Здравейте, казвам се Андрей Енев, изпълнителен директор на SMART MONEY и ако сте тук, търсите нещо. Усещате, че нещо не е наред с личните ви финанси? Или търсите висока възвръщаемост на спестяванията си от банкови депозити, които инфлацията бавно, но сигурно изяжда? Искате парите да работят за вас, а не само вие за тях? Ако си задавате тези въпроси, време е да намерите техните отговори. Ще ви помогна в този процес.

GoSmartMoney.com има над 100 безплатни статии, които представляват един цялостен курс по лични финанси и инвестиране,  написани от експерти в различни области на бизнеса и финансите. Нашата основна цел е да направим всеки материал възможно най-полезен, практичен и да е актуален за дълго време. Не очаквайте да ви дадем готови отговори и да ви препоръчаме конкретни продукти. Ние можем само да ви дадем основата и посоката и да оставим решенията и прилагането на вас.

МИСИЯ

Нашата мисия е да помогнем на българите в Обединеното кралство да повишат своята финансова грамотност, да управляват парите си по-добре и по-умно и да станат по-богати. Вярваме, че можем да постигнем това, като създадем общност от добре подготвени хора, които могат да постигат финансовите си цели.

ЦЕЛИ

Финансово грамотните хора взимат по-добри решения за парите си, харчат по-разумно и инвестират повече. Нашата цел е да споделим знанията и уменията, за да станем предпочитан доставчик на финансови образователни услуги.

Call Now Button